NOW_SOL_01

 

NOW_SOL_02

 

NOW_SOL_03

 

NOW_SOL_04

 

NOW_SOL_05

 

NOW_SOL_06

 

Concrete, bronze and wood form an unexpected modern palette for this new seafood restaurant in Manila, Philippines. A perforated wood screen wraps around the central dining area with a double height ceiling and terrazzo floor, giving the impression of an outdoor courtyard. On each side, the screen performs to the adjacent function, allowing privacy to the four VIP dining rooms behind, shielding the entrance to the kitchen, and creating a balustrade for the elevated dining area. The dark concrete and terrazzo render the floor, wall and ceiling a continuous surface, like a cavern that is then embellished with bronze details.

---

Location: Manila, Philippines
Program: Restaurant Interior
Year: 2017
Status: Under Construction